Nytt fra styret i Granhaugåsen grendelag

Her kommer litt informasjon om hva som skjer i Granhauåsen Grendelag.

– Nytt styre ble valgt på årsmøte, det nye styre består av følgende personer:

Roy Kvamme (leder)

Aud Lene Lilleulv Berg-Hansen (sekretær)

Per Ivar Huus (kasserer)

Tom Roger Gundersen (styremedlem)

Odd Arild Dahlum (styremedlem)

Bjørn Harald Kristiansen (Vara)

– Utbygging av bekkedal B3Som flere har fått med seg så har kommunen vedtatt utbygging av B3 og bruk av Gustav Granhaugsveg som anleggesvei, tidligere styre sendte inn ett veldig bra høringsutkast i forkant av vedtak.

Etter vedtak så har det nye styret sendt inn en klage på vedtaket som ble gjort i kommunestyret den 02.02-21

Vi legger ut kopi av klagen så fort vi får det til.Vi har hatt oppslag i EUB angående saken og syns det ble ett bra oppslag, men vi jobber videre med å synliggjøre at vi ikke ønsker at denne veien skal brukes som anleggsvei, eller permanent veiløsning.

– Hugging av tre på gravhaugen

Som flere kanskje har fått med seg så har vi hugget ett tre på gravhaugen, dette på grunn av at treet er i dårlig forfatning og en fare for mennesker som beveger seg rundt treet.

Vi har fått tillatelse fra fylkeskommunen til trefellingen, men at det skulle stå igjen 2 meter av stammen til dyreliv/insekter.

Vi har fått to lokale (kunstnere) til å utforme ett hjerte på toppen av stubben som symbolisere at alt blir bra, og at vi er glad i området vårt.Takk til Rune og Per Ivar for fellingen.For dere som har lyst på ved, så kan dere forsyne dere av det som er kuttet ned og ligger på gravhaugen, men alle må rydde etter seg.Er det noen som har noe på hjerte, så er det bare å ta kontakt med styret

.Styret ønsker alle en god påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *